Condimente pentru Mititei

Descriere

Mititeii, cunoscuți și drept mici, sunt un deliciu culinar apreciat în România, fiind o parte importantă a bucătăriei tradiționale. Tradiția preparării și consumului de mititei este strâns legată de vară, grătarele în aer liber și evenimentele festive. De la grătarele de weekend în curtea casei la târgurile și festivalurile gastronomice din întreaga țară, mititeii sunt mereu prezenți și apreciați de către iubitorii de mâncare. Rețeta noastră de mititei din România este ușor de preparat:

Rețetă

  • 1 kg de carne tocată amestec, vită, porc sau oaie
  • 20 g din acest condiment
  • 10 g bicarbonat de sodiu
  • 50 ml apă

Omogenizați ingredientele, iar din această compoziție formați aproximativ 15-20 de mici, pe care îi puteți pregăti pe grătar sau în tigaie.

Ingrediente

boia de ardei, cimbru, usturoi, sare, piper, coriandru și chimen