Salată de anghinare cu brânză de capră și piper roz

Salată de anghinare cu brânză de capră și piper roz

20 min

Cine adoră brânza de capră și anghinarea nu trebuie să rateze această rețetă de salată.

Salată de anghinare cu brânză de capră și piper roz

Ingrediente

Pentru 4 porții.

200 g brânză proaspătă de capră
3 lingurițe amestec de petale de flori
3 lingurițe boabe de piper roz
50 g semințe de pin
150 g salată Baby Leaf
1 borcan inimi de anghinare în suc propriu (8 bucăți)
3 linguri oțet
2 lingurițe sirop de agave
½ linguriță de curcuma Fuchs
6 linguri de ulei de nuci

Valoare nutrițională per porție

Valoare calorică: 1450 kj (346 kcal)
Grăsimi: 29.9 g
din care acizi grași saturați: 8.7 g
Carbohidrați: 4.7 g
din care zaharuri: 0.2 g
Proteine: 15 g
Sare: 1.7 g

Preparare

1

Tăiați brânza de capră în felii groase de 2 cm. Zdrobiți ușor boabele de piper roșu. Presărați peste brânză amestecul de petale de flori și piperul roz zdrobit. Tăiați în patru inimile de anghinare.

2

Prăjiți semințele de pin într-o tigaie fără ulei, învârtindu-le bine pe toate părțile. Spălați salata și lăsați-o la scurs.

3

Într-un castron preparați vinegreta: amestecați bine oțetul, siropul de agave, curcuma, sarea și uleiul de nuci.

4

Amestecați salata Baby Leaf cu inimile de anghinare și vinegreta și așezați apoi pe un platou. Distribuiți apoi feliile de brânză și presărați semințele de pin.