Preparare
Acoperă cu salvie bucățile de carne, înfășoară-le în Prosciutto di Parma, așează-le pe o farfurie si pune-le în frigider.
Mărunțește hribii, spală-i puțin și lasă-i să se usuce.
Pune într-o oală supa de pui, laptele, smântâna, coaja de lămâie și hribii și fierbe-le. Adaugă mălaiul și lasă să fiarbă timp de 5 minute la foc mic, amestecând continuu.
Adaugă parmezanul și untul în mămăligă. La nevoie, mai adaugă și un pic de sare și păstrează mămăliga caldă până la servire.
Spală roșiile și îndepărtează-le codițele. Încinge 4 linguri de ulei într-o tigaie și prăjește bine roșiile, adaugă zahărul și caramelizează-le ușor. Stinge-le cu oțet balsamic și lăsa-le să fiarbă înăbușit timp de două minute. Condimentează roșiile cu sare, scorțișoară și jumătate din piperul amestec și păstrează-le calde.
Încinge restul de ulei într-o tigaie, prăjește puiul timp de 3-4 minute și condimentează cu restul de piper și sare.