Fuchs România

Fuchs România face parte din Grupul Fuchs, fondat în 1952 la Dissen în Germania de către Dieter Fuchs.

Cu un efort susținut și flexibilitate, grupul Fuchs promovează cultura pentru gust și mâncare sănătoasă. Pentru a face acest lucru, alegem de fiecare dată cea mai bună calitate, fie că este vorba de selecția ingredientelor, tehnologiilor sau know-how-ului.

Dorința și motivația noastră este de a satisface nevoile clienților și ale consumatorilor noștri, prin calitatea excepțională și o gamă largă de produse și servicii. Prin brandurile noastre de produse, cum ar fi Fuchs, Cosmin, Alex, Mirodenia, V6BBQ, Bio Wagner, Ubena, suntem lideri de piață și astfel un partener de încredere pentru clienții și partenerii noștri.

Ca afacere de familie, internațională, simțim un angajament special față de utilizarea responsabilă și durabilă a resurselor. De la materia primă până la produsul finit și influențăm în mod activ calitatea de-a lungul întregului lanț de producție. Pentru clienții noștri din retail, industria hotelieră, gastronomie și catering sau industria alimentară, dezvoltăm soluții specifice acestora, precum și produse personalizate pentru fiecare nevoie.

Astăzi, grupul Fuchs este prezent la nivel internațional în 9 țări, pe 4 continente având peste 3000 de angajați, iar principala preocupare este de a atinge cele mai înalte standarde de calitate, tehnologie și servicii.

 

Filosofia Fuchs
“Colaboratorii și clienții noștri sunt universul afacerii noastre”

ArrowArrow
Shadow
Slider