Condimente pentru Vin Fiert
Descriere
Vinul fiert este una dintre cele mai îndrăgite băuturi tradiționale din România în sezonul rece, atunci când aduce bucurie și căldură în sufletele oamenilor. Amestecul pentru vin fiert a fost creat de Fuchs Condimente la Curtea de Argeș, iar folosirea acestui amestec la prepararea vinului fiert este o tradiție în sine.
Rețetă
- 1 litru vin roșu
- 1 lingură de zahăr sau miere
- 1 lingură generoasă de Amestec pentru vin fiert Fuchs
- O portocală tăiată felii
Condimentul se încălzește puțin pe foc pentru a degaja aromele complexe, se pune vinul peste, împreună cu zahăr sau miere după gust, iar apoi băutura se încălzește încet fără a se fierbe, pentru a permite condimentelor să își elibereze aromele în întregime.
Ingrediente
scorțișoară bucăți, cardamom semințe, ghimbir bucăți, coji de portocală, cuișoare întregi, anason.