Preparare
Curățați ceapa, spălați-o și tăiați-o în jumătate. Așezați-o într-o tigaie cu ulei încins și lăsați-o la foc mare până capătă o culoare brună-maronie.
Spălați carnea cu apă rece și puneți-o într-o oală înaltă împreună cu ceapa, foaia de dafin, piperul negru boabe, semințele de fenicul zdrobite, anasonul stelat, scorțișoara, ghimbirul, fulgii de ceapă și cuișoarele. Acoperiți cu 4 litri de apă rece și fierbeți vasul descoperit în jur de 1,5-2 ore la foc mic. Îndepărtați spuma care se formează.
Între timp, decojiți cartofii, spălați-i și tăiați-i în jumătate. Curățați morcovii și tăiați-i în rondele de cca. 1 cm grosime. Curățați ceapa verde și tăiați-o în bucăți de aproximativ 4-5 cm.
Scoateți carnea din oală și lăsați-o să se răcească câteva minute, după care tăiați-o în felii subțiri. Strecurați conținutul din oală și puneți-l din nou pe foc. Condimentați cu sare și piper negru măcinat.
Puneți cartofii peste lichidul fierbinte din oală și gătiți timp de 20 minute. După 5 minute, adăugați morcovii iar după 15 minute adăugați și bucățile de ceapă verde și carnea.
Puneți supa în farfurii adânci și presărați pătrunjel.