Preparare
Curățați și spălați legumele. Tăiați grosier castraveții și ardeii. Blanșați roșiile pentru scurt timp, scoateți-le și introduceți-le în apă cu gheață, după care decojiți-le, tăiați-le în sferturi și scoateți semințele.
Tăiați cubulețe ceapa și usturoiul. Îndepărtați coaja feliilor de pâine prăjită și puneți miezul la înmuiat în puțină apă călâie. Puneți toate legumele în blender, împreună cu sucul de roșii, uleiul de măsline și feliile de pâine stoarse bine. Pasați totul până obțineți un piure fin, asezonați supa cu condimentele Fuchs, adăugați zahăr și sare după gust și omogenizați bine. Se ține la rece cel puțin 1 oră înainte de servire.
Sfat: Păstrați câteva legume tăiate cubulețe (ceapă, castravete, ardei, roșii) și folosiți-le ca topping împreună cu câteva crutoane de ciabatta.