Preparare
Frământați făina împreună cu drojdia, ouăle, laptele și untul până obțineți un aluat neted, omogen. Acoperiți vasul și lăsați aluatul la crescut, într-un loc cald, timp de cel puțin 40 de minute.
Pentru a pregăti umplutura, tăiați cubulețe usturoiul, chorizo, ardeiul și ceapa. Rumeniți carnea de vită și chorizo într-o tigaie antiaderentă. Adăugați ardeii, ceapa, usturoiul, condimentele, sare după gust și lăsați amestecul la răcit.
Întindeți aluatul într-un strat subțire, tăiați cercuri de aproximativ 10 cm, puneți câte o lingură de umplutură în mijlocul fiecăruia și pliați. Apăsați ferm marginile cu o furculiță și înțepați partea superioară în două locuri. Ungeți-le cu gălbenuș de ou și coaceți-le aproximativ 12 minute la 200°C (căldură de sus și de jos), până se rumenesc frumos.