Peleți aromatizați natural cu rozmarin V6BBQ

Utilizare
Peleții din lemn aromatizați natural cu rozmarin sunt potriviți pentru toate modelele de afumători (smokere) și grătare. Utilizați peleții aromatizați în grătare cu capac sau smoker pentru a obține aromatizarea eficientă a cărnii.Grătar cu cărbuni:
Când jarul este format puneți carnea/legumele/peștele pe grătar. Aprindeți peleții aromatizați într-o cutie afumătoare sau recipient de aluminiu și plasați în grătar. Închideți capacul grătarului. În 7-8 min se va dezvolta un fum care aromatizează carnea, legumele sau peștele.Grătar cu gaz:
Aprindeți peleții aromatizați într-o cutie afumătoare sau recipient de aluminiu și plasati în grătar, sau pe arzător în lateral, apoi închideți capacul grătarului. În aprox. 5 min se va dezvolta un fum care aromatizează carnea, legumele sau peștele.Grătar cu afumătoare ( Smoker):
Aprindeți peleții împrăștiindu-i direct peste cărbunii din focar, fumul rezultat va trece prin camera de gătire și va aromatiza carnea, legumele sau peștele.ATENȚIE!
A se păstra la loc uscat, ferit de soare și îngheț. Se ulilizează doar pentru aromatizarea fumului. Nu este potrivit a fi utilizat drept combustibil pentru încălzire. Nu este potrivit pentru consum. Nu adăugați alte substanțe, uleiuri sau lichide peste peleți.Ingrediente
lemn de esență tare, rozmarin.
Alte Produse