Preparare
Așezați aluatul în tava de tartă. Fierbeți lintea separat, tăiați roșiile cherry în sferturi și ceapa verde rondele.
Preîncălziți cuptorul la 180°C (căldură de sus și de jos).
Încălziți smântâna vegetală și untul de migdale într-o cratiță și adăugați condimentele (oregano, curry ”Gold elephant”, sare și piper). Peste aluatul de quiche așezați uniform lintea fiartă, roșiile cherry și ceapa, după care turnați amestecul de smântână cu unt. Introduceți tava în cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
Pentru salata cu mango: spălați rucola și lăsați-o la scurs într-o sită. Curățați avocado și mango și tăiați-le în cubulețe, frunzele de Mangold spălate tăiați-le fâșii, iar mozzarella bucăți mari.
Pentru dressing, amestecați sucul de portocale, uleiul de măsline și mierea și asezonați cu sare și piper, după gust.
Într-un bol, amestecați toate ingrediente pentru salată, iar deasupra puneți dressingul.
Ornați quiche cu ceapă verde tocată mărunt, dacă doriți.