Preparare
Decojiți ananasul și kiwi și tăiați-le în bucăți potrivite. Așezați-le, împreună cu căpșunile spălate, pe 4 bețe de frigărui din lemn. Presărați fulgi de chilli și lăsați-le la rece.
Răzuiți jumătate din boaba de Tonka și amestecați cu smântână. Într-un bol mic, puneți bucățele de ciocolată neagră și topiți-le la bain-marie. Turnați ciocolata neagră într-un poș.
Încălziți smântâna, adăugați ciocolata albă ruptă în bucăți mici și amestecați continuu până când aceasta se topește în întregime. Încorporați cele 2 linguri de mascarpone și amestecați până se omogenizează și obțineți o compoziție cremoasă.
Puneți sosul de ciocolată albă în două farfurii. Așezați frigăruile din fructe deasupra. Ornați cu ciocolată neagră. Pentru o notă de prospețime, decorați cu frunzulițe de mentă.