Frigărui cu Chorizo și ardei la grătar

Frigărui cu Chorizo și ardei la grătar

20 min

O rețetă rapidă de frigărui la grătar care îmbină gustul dulce-picant dat de asezonarea preparatului cu chilli și miere. Transformă o masă simplă într-un adevărat răsfăț!

Frigărui cu Chorizo și ardei la grătar

Ingrediente

Pentru 4 porții.

16 buc ardei dulci minisnacks
200 g cârnați Chorizo
2 lingurițe de miere
chili fulgi (Piri Piri) Fuchs
4 bețe de frigărui din lemn

Valoare nutrițională per porție

Valoare calorică: 1068 kj (254 kcal)
Grăsimi: 19.9 g
din care acizi grași saturați: 7.15 g
Carbohidrați: 20.1 g
din care zaharuri: 13.5 g
Proteine: 2.06 g
Sare: 0.01 g

Preparare

1

Așezați bețele de frigărui din lemn în apă, timp de 10 minute, astfel încât să nu se ardă pe grătar.

2

Feliați cârnații și spălați bine ardeii. Pregătiți frigăruile, alternând bucăți de Chorizo cu ardei. Întoarceți-le regulat de pe o parte pe alta astfel încât să se rumenească uniform.

3

Înainte de servire, peste frigărui presărați chilli fulgi și stropiți cu miere.