Preparare
Amestecați muștarul cu Verdețuri à la Provence, cu usturoiul granulat, fenicul, sare și piper după gust.
Asezonați cotletul cu sare, piper și ungeți bucata de carne cu marinata de muștar și condimente. Acoperiți cu folie alimentară și lăsați la marinat 30 minute, în frigider.
Între timp, curățați ceapa și usturoiul. Curățați și spălați legumele. Tăiați ceapa în bucăți mari și ciupercile în jumătate.
Preîncălziți cuptorul la 200°C (căldură de sus și de jos) sau la 180°C (coacere cu ventilație/funcția convecție).
Într-o cratiță, încălziți untul și rumeniți cotletul de porc pe toate părțile.
Adăugați apa, supa, foile de dafin, acoperiți și introduceți vasul în cuptor pentru aproximativ 30 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 175°C și adăugați peste carne cartofii tăiați în jumătate, ciupercile, roșiile, ceapa verde, ceapa roșie și usturoiul. Lăsați legumele să fiarbă înăbușit încă 30 minute. Dacă este necesar, puteți să mai adăugați apă sau supă de carne.
Scoateți friptura din cuptor și lăsați-o acoperită, câteva minute, să se odihnească pentru a se fragezi carnea.
Tăiați cotletul de porc în felii subțiri, așezați pe farfurii alături de legume și stropiți cu sosul format.