Preparare
Spălați roșiile și piersicile. Feliați roșiile mai mari, în sferturi sau pe jumătate, după preferință. Roșiile cherry pot fi folosite întregi. Puneți-le într-un bol mare.
Înjumătățiți piersicile, scoateți-le sâmburii și tăiați-le în felii potrivite. Așezați ușor feliile de piersici pe grătarul încins și rumeniți-le (lăsați-le până când acestea devin ușor moi). Adăugați-le în bol, peste roșii.
Stoarceți sucul de la o jumătate de lămâie. Într-un bol mic, amestecați 3 linguri de ulei de măsline cu sucul de lămâie. Condimentați cu sare și piper, după gust și turnați dressing-ul peste salată. Amestecați bine.
Deasupra salatei, răspândiți bucățele tăiate din brânza de Burrata. Stropiți cu puțin ulei de măsline, presărați busuioc, chilli fulgi și decorați cu frunze verzi de busuioc.