Preparare
Puneți supa și laptele la fiert împreună cu o treime din condimente. Când au ajuns la punctul de fierbere, turnați mălaiul amestecând continuu până se formează o masă fermă. Asezonați cu sare și întindeți mămăliga uniform pe o tavă unsă cu puțin unt. Când mămăliga s-a răcit, tăiați rondele cu ajutorul unui pahar cu diametrul de aproximativ 7 cm.
Scurgeți lichidul din conservele de boabe de porumb și fasole. Blanșați roșiile, decojiți-le și apoi tăiați-le cubulețe. Tocați ceapa și căliți-o la foc mediu până devine translucidă. Presărați zahărul și lăsați să se caramelizeze, amestecând frecvent. Adăugați roșiile, porumbul și fasolea. Asezonați cu restul de condimente, fierbeți timp de 5 minute și păstrați sosul la cald.
Tocați mărunt pulpa de avocado și amestecați-o cu 2 lingurițe de coajă de lime rasă și 3 linguri de suc de lămâie. Asezonați sosul de avocado cu puțină sare.
Prăjiți rondelele de mămăligă pe ambele părți într-o tigaie cu puțin ulei încins, până ce acestea se rumenesc. Pentru a servi, puneți pe fiecare câte o 1 lingură de sos de roșii în centru și deasupra 1 linguriță de guacamole.