Preparare
Tăiați cu un cuțit ascuțit partea superioară a pulpei, condimentați cu condimentul Fuchs pentru miel și masați bine astfel încât condimentul să intre în carne. Adăugați ulei de măsline, usturoi și rozmarin pentru aromă. Împănați carnea cu usturoi pentru o aromatizare uniformă și masați bine.
Întroduceți pulpa de miel în cuptorul preîncălzit la 200 grade, pentru cca. 50 de minute.
Scoateți pulpa de miel și apoi puneți în aceeași tavă legumele tăiate în patru: țelină, cartofi, praz și bucăți de morcovi. Condimentați cu sare și piper, puțin ulei de măsline și amestecați-le pe toate pentru a căpăta aromă.
Puneți tava la loc în cuptor, pe șina cea mai de jos și puneți mielul deasupra, mai sus cu o șină, astfel încât grăsimea să se scurgă peste legume și continuați coacerea încă 1 oră pentru o temperatură în interiorul cărnii de cca. 70 grade.
Așezați friptura de miel pe un pat de legume. Poftă bună!
Mielul, felul principal pe masa de Paște, garantat va ieși perfect cu condimentul Fuchs.