Utilizare
Puteți folosi conţinutul acestui plic pentru aproximativ 1 kg de carne de oaie sau miel.
Reţeta Fuchs:
Aveți nevoie de: 1 plic de condiment pentru oaie și miel, 2 cotlete de miel cu os (1 kg), 1 lingură de ulei, 100 g de unt.
Într-o tigaie puneți la încins uleiul și topiți untul, după care rumeniți cotletele de miel pe ambele părți până formează o crustă. Stropiți-le frecvent cu untul topit. Odată rumenite, condimentați-le cu amestecul din acest plic. Scoateți cotletele într-un vas termorezistent și turnați untul din tigaie. Puneți vasul în cuptorul preîncălzit la 170 grade pentru aproximativ 30-45 minute sau până cotletele sunt bine rumenite.
Pentru a servi cotletul cu crustă de verdețuri aveți nevoie de: 250 g pesmet, 250 g spanac, rozmarin după gust. Se pun în blender, se mărunțesc fin, apoi cotletele rumenite se trec prin acest amestec.
Cantitate netă: 20 g
Ingrediente
sare 50%, usturoi, ceapă, piper alb și negru, mentă, pătrunjel, chimen, cimbru.
Urme
făină de grâu, ouă, soia, lapte, ţelină, muştar, susan.