Biluțe din brânză cu arpagic

Biluțe din brânză cu arpagic

20 min

O idee inedită pentru a pregăti un aperitiv rapid și gustos, cu o textură fină și o aromă bogată. Arpagicul verde în combinație cu crema de brânză îi dă acestui preparat o notă proaspătă și un impact vizual atrăgător.

Biluțe din brânză cu arpagic

Ingrediente

Pentru 6 porții.

150g brânză proaspătă de vaci
100g cremă de brânză
2 lingurițe de mărar Fuchs
½ linguriță de chilli fulgi Fuchs
câteva frunze de arpagic verde
6 grisine (sau sticks-uri)

Valoare nutrițională per porție

Valoare calorică: 663 kj (159 kcal)
Grăsimi: 13.2 g
din care acizi grași saturați: 8.12 g
Carbohidrați: 5 g
din care zaharuri: 1.18 g
Proteine: 5.21 g
Sare: 0.62 g

Preparare

1

Spălați frunzele de arpagic și mărunțiți-le.

Într-un bol, răzuiți fin brânza. Adăugați crema de brânză, mărarul și chilli și amestecați până obțineți o pastă omogenă. Lăsați compoziția la frigider timp de 30 minute.

2

Modelați biluțe din compoziția obținută, de dimensiunea unei nuci și rostogoliți-le prin frunzele de arpagic mărunțite.

3

Aranjați biluțele pe un platou, introduceți sticks-uri în mijlocul fiecăreia și serviți imediat.