Condiment pentru Sarmale

Utilizare

Puteţi folosi conţinutul acestui plic pentru 1 Kg de carne tocată.
    Rețeta Fuchs:
    Aveți nevoie de: 1 kg de carne tocată, 70 g de orez (înmuiat în apă și apoi scurs), apă 50 ml, foi de varză murată, pastă de tomate. Puteți folosi de asemenea foi de varză dulce sau foi de viță de vie, dar acestea trebuie opărite în prealabil în apă (cu sare de lămâie sau borș). Omogenizați carnea tocată cu orezul și 50 ml apă, apoi porționați compoziția și rulați-o în foile de varză. Foile de varză rămase se toacă și se așază împreună cu sarmalele în oală, după care se adaugă apă și se lasă la fiert aproximativ o oră și jumătate. Spre finalul fierberii, adăugați și pasta de tomate după gust.
      Cantitate netă: 25 g

      Ingrediente

      sare 31%, coriandru, cimbru, ceapă (conține DIOXID DE SULF, potențiator de aromă monoglutamat de sodiu, usturoi (conține DIOXID DE SULF), zahăr, cimbrișor, ghimbir, foi de dafin, piper, aromă (conține SOIA), boia.

      Urme

      făină de grâu, ouă, lapte, țelină, muștar, susan.

      Alte Produse

      Folosit în aceste rețete