Vin fiert aromat cu condimente Fuchs

Jacob Hausmann ne arată cum să pregătim cel mai aromat vin fiert cu ajutorul condimentelor Fuchs. Condimentul pentru vin fiert Fuchs are un miros cald care ne duce cu gândul la Crăciun și la întâlnirile cu cei dragi. Încercați rețeta!

Ingrediente

1 plic de amestec de condimente pentru vin fiert Fuchs
3 L vin roșu
1 portocală (felii)
1 măr

Preparare

1

Turnați vinul într-o oală încăpătoare și puneți-o pe aragaz la foc mic. Adăugați amestecul de condimente pentru vin fiert.

2

Puneți la infuzat în vin feliile de portocală.

3

Scoateți cotorul mărului, tăiați-l în bucăți potrivite și adăugați-l în vin. Amestecați totul și lăsați să fiarbă la foc foarte mic câteva minute. Este foarte important să nu lăsați vinul să dea în clocot, evitând astfel evaporarea alcoolului.

4

Odată fiert vinul, luați oala de pe foc iar cu ajutorul unei strecurătoare turnați vinul în pahare.

Distribuie rețeta

Produsele utilizate în această rețetă