Preparare
Tăiați cubulețe ardeii și ceapa. Porționați carnea în bucăți de 4 x 4 cm, condimentați cu sare și prăjiți-le puțin pe toate părțile într-o tigaie cu ulei încins.
Puneți bucățile de carne, împreună cu sucul de portocale și apa, într-o oală sub presiune și gătiți la foc mic, timp de circa 50 de minute. Dacă aveți oală electrică sub presiune, setați temperatura la 120 °C și gătiți carnea aproximativ 50 minute.
Sfat: În loc de oala sub presiune, puteți pregăti carnea la cuptor, într-un vas acoperit, la temperatura de 110 ° C, timp de aproximativ 4 ore. Întoarceți regulat.
Între timp, sotați puțin ardeii și ceapa tăiată cubulețe, condimentați cu sare și dați deoparte.
Scoateți carnea din oală și fărâmițați-o cu ajutorul a două furculițe. Într-o tigaie, puneți aproximativ 150 ml de lichid din oala sub presiune împreună cu ceapa și ardeiul. Adăugați condimentele și smântâna, aduceți totul la punctul de fierbere și asezonați cu sare, coajă și suc de lămâie. Puneți și carnea și amestecați totul bine. Luați tigaia de pe foc și umpleți fiecare tortilla cu câte 3 linguri din amestecul de carne rezultat. Împachetați sub formă de rulou și serviți.