Preparare
Curățați legumele. Tăiați cubulețe țelina și cartofii. Tocați ceapa mărunt. Încălziți jumătate din cantitatea de unt (40 g) într-o cratiță mare și căliți legumele timp de aproximativ 5 minute. Adăugați supa, boabele de ienibahar, foaia de dafin și cimbrul. Gătiți timp de 40 de minute până când legumele sunt complet fierte. Îndepărtați ienibaharul și foaia de dafin.
Puneți toate legumele într-un blender și mixați până când obțineți o cremă. Adăugați 20 g de unt și smântâna. Asezonați cu sare și piper negru măcinat. Păstrați supa cremă caldă.
Topiți untul rămas (20 g) într-o tigaie. Prăjiți creveții pe ambele părți. Zdrobiți într-un mojar boabele de piper multicolor. Condimentați creveții, după gust, cu sare, piper și suc de lămâie.
Turnați supa de țelină în boluri. Decorați cu fulgi de chilli (Piri Piri) și cimbru proaspăt. Serviți împreună cu creveți.