Șnițelul cu busuioc și șofran este o rețetă simplă de preparat, cu o textură crocantă și un gust absolut delicios!

Snitel cu busuioc si sofran

Ingrediente

4 șnițele de porc
10 g busuioc uscat Fuchs
20 g parmezan
2 g șofran Fuchs
4 ouă
60 g făină
60 g pesmet
1 lămâie (pt servit)
50 ml ulei de măsline

Preparare

1

Bateți ouăle într-un bol, asezonându-le cu sare și piper pentru un plus de gust.

2

Combinați pesmetul cu busuioc, apoi încorporați parmezan ras și un strop de șofran, pentru o aromă sofisticată și o culoare aurie apetisantă.

3

Frăgeziți ușor feliile de carne cu un ciocan pentru șnițele, apoi treceți-le succesiv prin făină, ou bătut și amestecul de pesmet aromat.

4

Gătiți șnițelele într-o tigaie cu puțin ulei de măsline, până când devin aurii și crocante.