Paste cu ragout de doveac, piper roz, ienupăr, anason și ienibahar

Jakob Hausmann ne arată cum să pregătim paste cu ragout de dovleac folosind piper roz, ienupăr, anason și ienibahar de la Fuchs.

Jakob Hausmann ne arată cum să pregătim paste cu ragout de dovleac folosind piper roz, ienupăr, anason și ienibahar de la Fuchs.

Ingrediente

Pentru 4 porții.

250 g paste
3 lg ulei de rapiță
200 ml supă de legume
1 lg oțet de vin
7 frunze salvie
nucșoară
600 g dovleac Hokkaido
150 g brânză feta
80 ml smântână lichidă
condimente Fuchs Select
3 lg suc de mere

Preparare

1

Zdrobiți condimentele într-un mojar cu pistil.

2

Căliți dovleacul în ulei.

3

Adăugați sucul de mere.

4

Amestecați amidonul cu smântana și supa.

5

Turnați amestecul în tigaie.

6

Condimentați cu amestecul preparat anterior și gătiți sub capac circa 10 minute.

7

Fierbeți pastele conform ambalajului și după, adăugați-le peste dovleac.

8

Radeți fin puțină nucșoară și adăugați salvia și feta.