Fix pentru pui și Curry Jaipur de la Fuchs fac din acest preparat exotic o adevărată experiență senzorială.

Orez casimir

Ingrediente

300 g orez cu bob lung
450 g pipet de pui
50 ml vin alb
50 g unt
25 g făină
100 g ananas (cosnervă)
100 ml zeamă de ananas
75 g fructe din conservă
2 banane
Câteva cireșe (conservă)
5 g Curry Jaipur Fuchs
13 g Fix pentru pui Fuchs
30 g Mirodenia Bio de la Fuchs
30 g fulgi de migdale

Preparare

1

Fierbeți orezul în apă, cu Mirodenia Bio de la Fuchs.

2

Păstrați 75 ml din apă, apoi strecurați și aerați orezul. Adăugați unt și dați la cuptor timp de 10 minute.

3

Între timp, condimentați carnea cu Fix pentru pui de la Fuchs, apoi rumeniț-o la foc mare.

4

După ce scoateți puiul, adăugați în tigaie untul și făina și stingeți cu vinul și apa păstrată de la orez.

5

Adăugați în sosul rezultat cury-ul, puiul și fructele.

6

Separat, rumeniți bananele și ananasul în puțin unt.