Mancare de fasole neagra cu carne de porc si carnati

Mâncare de fasole neagră cu carne de porc și cârnați

65 min

Mâncarea de fasole neagră cu chorizo și ceafă de porc este o rețetă simplă și ușor de preparat, însă plină de savoare și arome.

Mancare de fasole neagra cu carne de porc si carnati

Ingrediente

Pentru 4 porții.

400 g ceafă de porc
400 g fasole neagră (conservă)
3 cepe
2 linguri de ulei pentru prăjit
3 buc cârnați chorizo
500 ml supă de carne
1 lingură pasta de roșii
½ linguriță piper negru proaspăt măcinat Fuchs
3 boabe de ienibahar
½ linguriță cuișoare Fuchs măcinate
2 vârfuri de cuțit chilli Scotch Bonnet Fuchs
sare de mare Fuchs

Valoare nutrițională per porție

Valoare calorică: 1780 kj (425 kcal)
Grăsimi: 15.4 g
din care acizi grași saturați: 5.8 g
Carbohidrați: 33.1 g
din care zaharuri: 1.4 g
Proteine: 38 g
Sare: 3.6 g

Preparare

1

Tăiați ceafa de porc cubulețe, iar ceapa în felii subțiri. Puneți fasolea într-o sită și clătiți-o bine.

2

Încingeți uleiul într-o cratiță și rumeniți bine carnea. Puneți ceapa și pasta de roșii, lăsați-o să se călească puțin, după care turnați supa de carne. Adăugați fasolea boabe, condimentele și fierbeți la foc mic aproximativ 30 de minute.

3

Tăiați cârnații felii subțiri, puneți-i peste fasole, amestecați și lăsați-i să se încălzească. Condimentați cu sare doar dacă este necesar.

4

Sfat: Serviți această mâncare de fasole cu chips-uri Taco.