Lasagna raw vegană

Lasagna raw vegană

Această lasagna este pregătită în întregime fără carne și fără a fi gătită la cuptor. Este deosebit de gustoasă, din dovlecei, roșii, avocado, pesto de rucola și cremă de nuci.

Lasagna raw vegană

Ingrediente

Pentru 4 porții.

2 dovlecei Zucchini
4 roșii
2 avocado

Pentru pesto:
40 g rucola
1 bucată de ceapă verde
1 legătură de busuioc verde
1 legătură de pătrunjel verde
6 linguri ulei de măsline
2 lingurițe condiment pentru paste Fuchs
sare de mare Fuchs
piper negru măcinat Fuchs

Pentru crema de nuci:
50 g de migdale
50 g nuci caju
50 g nuci
2 linguri tahini sau pastă de susan
sare de mare Fuchs
2 linguri ulei de măsline

Pentru sosul de roșii:
2 roșii
sare de mare Fuchs
piper negru măcinat Fuchs

Valoare nutrițională per porție

Valoare calorică: 2389.7 kj (590.6 kcal)
Grăsimi: 49.1 g
din care acizi grași saturați: 7.12 g
Carbohidrați: 27.7 g
din care zaharuri: 10.9 g
Proteine: 15.3 g
Sare: 0.3 g

Preparare

1

Feliați subțire dovleceii, puneți-i într-un bol și presărați puțină sare. Scurgeți apa pe care au lăsat-o. De asemenea, feliați subțire și roșiile. Pregătiți avocado la sfârșit, astfel încât să nu se oxideze. Tăiați avocado în jumătate, după care scoateți miezul și tăiați-l și pe acesta în felii subțiri.

2

Tocați ceapa verde, pătrunjelul și busuiocul verde. Puneți toate ingredientele pentru pesto într-un blender și mixați până devine pastă. Puneți amestecul în frigider.

3

Pentru sosul de roșii, puneți miezul celor 2 roșii într-un bol, asezonați cu sare și piper și amestecați foarte bine, după care puneți bolul la rece în frigider.

4

Pentru crema de nuci, puneți toate ingredientele într-un blender, asezonați cu sare și piper, după care mixați până ajunge la consistența dorită.

5

Într-un vas dreptunghiular, așezați în straturi ingredientele. Începeți cu un strat de felii de dovlecel, apoi puneți pesto, sosul de roșii, feliile de roșii, crema de nuci, feliile de avocado și așa mai departe. Întindeți cremă de nuci ca ultim strat.