Enchiladas cu legume

Enchiladas cu legume

35 min

Această specialitate vegetariană, tipică bucătăriei spaniole, reprezintă o experiență gustativă excelentă, completată perfect de amestecul de condimente Fuchs.

Enchiladas cu legume

Ingrediente

Pentru 3 porții.

1 buc zucchini
2 ardei capia (roșu și galben)
1 legătură de ceapă verde
1 conservă mică de porumb (cca. 140 g)
1 cutie de roșii tocate (cca. 400 g)
3 linguri smântână
75 g cașcaval ras
2 linguri de ulei pentru prăjit
1-2 lingurițe piri piri Fuchs (fulgi de chilli)
1 linguriță usturoi granulat Fuchs
sare de mare Fuchs, după gust
3 foi de tortilla mari
coriandru verde, după preferințe

Valoare nutrițională per porție

Valoare calorică: 1970 kj (471 kcal)
Grăsimi: 19.4 g
din care acizi grași saturați: 8 g
Carbohidrați: 54.7 g
din care zaharuri: 2 g
Proteine: 17.9 g
Sare: 3.5 g

Preparare

1

Tăiați cubulețe dovlecelul și ardeii, ceapa verde rondele, iar boabele de porumb puneți-le la scurs într-o sită. Încingeți uleiul într-o tigaie și căliți zucchini împreună cu ardeii, până se înmoaie. Adăugați porumbul și aproximativ două treimi din roșiile tocate. Amestecați toate condimentele și asezonați legumele din tigaie cu două treimi din acest amestec și lăsați să fiarbă. Presărați sare după gust.

2

Pentru a pregăti sosul, condimentați restul de roșii cu un praf de sare și cu amestecul de condimente rămas. În fiecare foaie de tortilla puneți aproximativ o treime din umplutura de legume, rulați-le și așezați-le într-o tavă. Întindeți peste tortilla sosul de roșii, smântâna și presărați cașcavalul ras.

3

Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200°C (căldură de sus și de jos) timp de 5-10 minute. Înainte de servire, puteți presăra coriandru proaspăt tocat sau frunze de ceapă verde.