Preparare
Tăiați cubulețe dovlecelul și ardeii, ceapa verde rondele, iar boabele de porumb puneți-le la scurs într-o sită. Încingeți uleiul într-o tigaie și căliți zucchini împreună cu ardeii, până se înmoaie. Adăugați porumbul și aproximativ două treimi din roșiile tocate. Amestecați toate condimentele și asezonați legumele din tigaie cu două treimi din acest amestec și lăsați să fiarbă. Presărați sare după gust.
Pentru a pregăti sosul, condimentați restul de roșii cu un praf de sare și cu amestecul de condimente rămas. În fiecare foaie de tortilla puneți aproximativ o treime din umplutura de legume, rulați-le și așezați-le într-o tavă. Întindeți peste tortilla sosul de roșii, smântâna și presărați cașcavalul ras.
Introduceți tava în cuptorul preîncălzit la 200°C (căldură de sus și de jos) timp de 5-10 minute. Înainte de servire, puteți presăra coriandru proaspăt tocat sau frunze de ceapă verde.