Pentru cei cărora nu le place carnea de miel, drobul de pui este o alternativă cel puțin la fel de delicioasă pentru preparatul tradițional îndrăgit!

Drob de pui

Ingrediente

300 g inimi de pui
1 kg ficat de pui
2 cepe
15 fire de ceapă verde
4 legături de pătrunjel
100 ml ulei de floarea soarelui
2 linguri untură de porc (opțional)
1 pachet de ouă de prepeliță
8 ouă de găină
8 felii de pâine
150 g pesmet
1 plic Condiment pentru Drob Fuchs
prosciutto crudo

Preparare

1

Tăiați inimile de pui și ficatul de pui în cuburi mici și tocați ceapa și pătrunjelul.

2

Într-o formă de copt, puneți la prăjit inimile de pui și cepa în ulei de floarea soarelui și opțional untură de porc timp de 10 minute.

3

Între timp, fierbeți ouăle de prepeliță, iar după ce compoziția anterioară s-a gătit cele 10 minute, puneți deasupra și ficatul de pui și gătiți-l și pe acesta timp de 10 minute.

4

Într-un bol separat, puneți ouăle de găină, bateți-le bine, adăugați miezul de la pâine fărâmițat, iar deasupra, pesmetul.

5

Peste compoziția de carne, adăugați și pătrunjelul tocat și condimentul pentru Drob de la Fuchs, apoi opriți focul.

6

Tapetați o formă pentru cuptor cu prosciutto crudo, și așezați cele două compoziții (carne și pâine cu ou și pesmet) în formă, adăugați și ouăle fierte de prepeliță, și dați la cuptorul preîncălzit la 175° C timp de 45 de minute.

Produsele utilizate în această rețetă