Preparare
Puneți sarea, piperul, cuișoarele, batonul de scorțișoară, ardeiul chili și foile de dafin alături de ciolan într-un recipient acoperit și fierbeți. După fierbere, scoateți ciolanul și strecurați apa într-un alt recipient, aceasta va fi folosită pentru fasole.
Aplicați rub de usturoi de la V6BBQ pe carne, și masați bine. Înfășurați apoi ciolanul în folie alimentară și lăsați la rece timp de 2-4 ore, dacă se poate chiar peste noapte.
Într-o tavă de copt, puneți ciolanul marinat, adăugați bere, și puneți tava în cuptor.
Tocați ingredientele pentru fasole, iar apoi adăugați-le alături de fasole într-un recipient cu ulei încins. Presărați deasupra condimentul pentru fasole de la Fuchs. Adăugați sare și piper, după gust.
Odată ce fasolea și ciolanul sunt gata, așezați-le în farfurie și bucurați-vă de un gust delicios!