O rețetă de ciolan marinat cu Rub V6BBQ alături de fasole, o combinație delicioasă, atât acasă, cât și în mijlocul naturii!

Ciolan marinat la cuptor cu fasole galbenă

Ingrediente

Pentru ciolan:
ciolan de porc
piper multicolor boabe Fuchs
cuișoare întregi Fuchs
1 baton de scorțișoară Fuchs
1 ardei chili Jalapeno El Jefe Fuchs
foi de dafin Fuchs
apă
V6BBQ Rub de usturoi pentru marinarea uscata
bere

Pentru fasole:
fasole galbenă
ceapă
usturoi
ardei capia
morcov
roșii
ulei
condiment pentru fasole Fuchs
zeamă de la ciolan sau apă
sare
piper

Preparare

1

Puneți sarea, piperul, cuișoarele, batonul de scorțișoară, ardeiul chili și foile de dafin alături de ciolan într-un recipient acoperit și fierbeți. După fierbere, scoateți ciolanul și strecurați apa într-un alt recipient, aceasta va fi folosită pentru fasole.

2

Aplicați rub de usturoi de la V6BBQ pe carne, și masați bine. Înfășurați apoi ciolanul în folie alimentară și lăsați la rece timp de 2-4 ore, dacă se poate chiar peste noapte.

3

Într-o tavă de copt, puneți ciolanul marinat, adăugați bere, și puneți tava în cuptor.

4

Tocați ingredientele pentru fasole, iar apoi adăugați-le alături de fasole într-un recipient cu ulei încins. Presărați deasupra condimentul pentru fasole de la Fuchs. Adăugați sare și piper, după gust.

5

Odată ce  fasolea și ciolanul sunt gata, așezați-le în farfurie și bucurați-vă de un gust delicios!