Condiment pentru Fasole

Utilizare

Simplă, sățioasă și gustoasă, fasolea rămâne un preparat de bază în bucătăria tradițională. Folosind amestecul de condimente pentru fasole de la Fuchs, obțineți un plus de aromă și profunzime gustativă, datorită ingredientelor naturale atent alese, care pun în valoare savoarea autentică a acestui fel de mâncare. Rețeta Fuchs: Înmuiați în apă pentru 3-4 ore 300 g de fasole boabe. Aruncați apa, puneți fasolea la fiert, într-o altă cantitate de apă, acoperită, pentru aprox. 40 de minute. Tăiați mărunt 2 cepe de mărime medie, adăugați un morcov tăiat fin și căliți împreună în ulei fierbinte. În cratița cu ulei, înainte de a căli ceapa și morcovul puteți prăji 150 g de costiță sau cârnați care se scot. Conținutul din cratiță împreună cu costița sau cârnații se adaugă la final peste fasole, cu 2 roșii decojite și fără semințe sau cu 2 lingurițe de bulion. Completați cu 2-3 lingurițe de condiment din plic și lăsați la fiert încă 10 minute. Cantitate netă: 20 g

Ingrediente

are 30%, chimen, boia dulce, cimbru, ceapa, coriandru, piper negru, boia afumata (boia, fum), tarhon, usturoi, foi de dafin.

Urme

făină de grâu, ouă, soia, lapte, țelină, muștar, susan.

Alte Produse