Preparare
Curățați roșiile și tăiați-le cubulețe.
Puneți carnea de vită tocată într-un castron încăpător. Adăugați pătrunjelul și usturoiul tocat mărunt, oul, pesmetul, parmezanul, sare după gust și un sfert din condimente. Amestecați foarte bine toate ingredientele până obțineți o compoziție omogenă. Din amestecul pregătit, formați chiftele rotunde, de dimensiuni mici și lăsați-le deoparte.
Încingeți uleiul de măsline într-o cratiță și căliți ceapa tocată mărunt. Deglasați cu vin alb și adăugați bucățile de roșii din conservă și supa fond de vită.
Puneți în sos condimentele rămase și o linguriță de sare de mare. Apoi, adăugați cu grijă cuburile de roșii proaspete și chiftelele și fierbeți timp de circa 40 de minute. Amestecați ușor din când în când.
Sfat: Serviți aceste chiftele în sos roșu alături de paste Farfalle.