Preparare
Într-un bol, amestecați făina cu sarea. Adăugați untul și mixați.
Adăugați zahărul, migdalele măcinate, praful de copt, coaja de lămâie și condimentele. Amestecați bine.
Încorporați 1 ou cu apa, apoi frământați bine. Formați o minge din aluat și înveliți-o în folie alimentară și lăsați să se odihnească la frigider cel puțin 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 180°C (căldura de sus și de jos) sau la 160°C (coacere cu ventilație/funcția convecție).
Întindeți aluatul pe un blat astfel încât să aibe o grosime de 2-3 mm și tăiați în formele dorite.
Așezați biscuiții într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și, cu ajutorul unei pensule, ungeți-i cu un ou bătut în prealabil.
Introduceți tava în cuptor și coaceți aproximativ 10-15 minute.