Biscuiți cu scorțișoară, nucșoară și migdale

Biscuiți cu scorțișoară, nucșoară și migdale

35 min

Biscuiți crocanți ce învăluie papilele gustative într-o multitudine de arome: scorțișoară, nucșoară, cuișoare și piper.

Biscuiți cu scorțișoară, nucșoară și migdale

Ingrediente

Pentru 40 porții.

250 g făină
1 vârf de sare
125 g unt topit
150 g zahăr
50 g migdale măcinate
1 plic de praf de copt
coaja de la o lămâie
1 linguriță de scorțișoară măcinată Fuchs
nucșoară măcinată Fuchs
piper negru măcinat Fuchs
cuișoare Fuchs, măcinate
2 ouă
2 lingurițe apă

Preparare

1

Într-un bol, amestecați făina cu sarea. Adăugați untul și mixați.

2

Adăugați zahărul, migdalele măcinate, praful de copt, coaja de lămâie și condimentele. Amestecați bine.

3

Încorporați 1 ou cu apa, apoi frământați bine. Formați o minge din aluat și înveliți-o în folie alimentară și lăsați să se odihnească la frigider cel puțin 3 ore.

4

Preîncălziți cuptorul la 180°C (căldura de sus și de jos) sau la 160°C (coacere cu ventilație/funcția convecție).

5

Întindeți aluatul pe un blat astfel încât să aibe o grosime de 2-3 mm și tăiați în formele dorite.

6

Așezați biscuiții într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și, cu ajutorul unei pensule, ungeți-i cu un ou bătut în prealabil.

7

Introduceți tava în cuptor și coaceți aproximativ 10-15 minute.