Fix pentru gulaș borcan 500 g

Utilizare
Rețeta Fuchs pentru gulaș:Pentru 6 porții, aveți nevoie de: 600 g carne de vită, 100 ml de ulei, 5 căței de usturoi, 100 g pastă de tomate, 500 g ardei gras, 6 buc ceapă, 50 ml vin roșu sec, 20 g fix pentru gulaș Fuchs. Pentru găluște: 100 g făină, 1 ou. Pentru garnitură: 700 g cartofi, 50 g unt.
Se taie carnea cubulete și se prăjește în 50 ml de ulei după care se adaugă apă. După ce s-a călit se mută într-o cratiță. Ceapa și ardeiul se taie mărunt, se călesc și se adaugă peste carne împreună cu pasta de tomate dizolvată în puțină apă și 20 g fix pentru gulaș. Se fierb împreună cca. 20 de minute. Când carnea este fiartă, se adaugă găluștele împreună cu usturoiul curățat și tocat mărunt, vinul și se fierb cca. 10 minute. Se servește cald alături de cartofi fierți tăiați cubulete și acoperiți cu verdeață și unt.
Pentru găluște se frământă o cocă din făină, ou și sare, se porționează în găluște mici cu o linguriță, după care se fierb în apa clocotită și se scot.
Ingrediente
sare (39%), chilli, piper negru si alb, chimen, usturoi, cimbru, pătrunjel, foi de dafin, ardei granulat, ceapă.Urme
făină de grâu, ouă, soia, lapte, țelină, muștar, susan.A se păstra la loc întunecat și răcoros.