Preparare
Îndepărtați coaja de la feliile de pâine și tăiați-le în cuburi de aproximativ 1,5 cm grosime.
Tăiați ceapa grosier și puneți-o la călit într-o cratiță cu 4 linguri de ulei de măsline. Adăugați jumătate din cantitate de pâine tăiată și usturoiul tocat mărunt. Lăsați puțin la călit usturoiul astfel încât să-și dezvolte aroma și deglasați cu vin alb. Adăugați roșiile decojite și tăiate cubulețe, supa de pui, condimentele și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o tigaie puneți la încins uleiul de măsline și prăjiți cuburile de pâine rămase până devin aurii și crocante.
Când supa a fiert, pasați totul cu blenderul până obțineți o supă cremă și potriviți gustul cu sare. Separat, într-un bol, puneți două polonice din supă împreună cu 5 măsline (sau câte doriți, în funcție de gust), pasați și adăugați amestecul din nou în oala cu supă cremă. Lăsați să fiarbă încă 15 minute.
Serviți supa cremă de roșii alături de crutoane.
