Preparare
Prăjiți alunele într-o tigaie. Scurgeți tofu și mărunțiți-l împreună cu alunele într-un tocător.
Spălați, curățați și tăiați ceapa verde rondele. Curățați usturoiul și ceapa roșie și tăiați-le mărunt. Amestecați într-un castron tofu cu alune, ceapa verde, ouăle, pesmetul, o linguriță de sare și Ras-el-hanout și formați patru burgeri. Așezați-i pe o farfurie.
Stoarceți lime-ul și portocala. Zdrobiți avocado-ul cu sucul de lime și jumătate din cel de portocală, o lingură de ulei de măsline, chilli, sare și zahăr.
Amestecați 3 linguri de ulei cu restul sucului de portocală, puțină sare și un praf de zahăr, ca să obțineți un dressing pentru salată.
Înfierbântați restul uleiului și prăjiți burgerii timp de 5 minute la foc mediu.
Amestecați sosul cu salata și adăugați cuburile de mango. Serviți burgerul cu salată și sosul de avocado.