Preparare
Curățați dovleacul de coajă și miez și tăiați-l în benzi foarte fine cu ajutorul unui peeler pentru legume. Într-un bol, amestecați uleiul de rapiță cu sucul de lămâie, cu oțetul, muștarul și cu o linguriță de sirop de arțar. Condimentați cu sare, chimion și scorțișoară. Adăugați fâșiile de dovleac, amestecați cu toate ingredientele de mai sus și lăsați-le la marinat timp de 30 de minute.
Între timp, încălziți 1 linguriță de sirop de arțar și 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați hrișca și tarhonul, amestecați bine și gătiți timp de aproximativ 5 minute. Lăsați să se răcească pe o bucată de hârtie de copt.
Zdrobiți boabele de piper roz într-un mojar. Tăvăliți brânza de capră peste piper și tăiați-o felii. Așezați dovleacul pe farfurie, presărați hrișca prăjită și deasupra adăugați brânză de capră. Garnisiți cu verdețuri proaspete, după cum doriți.