Preparare
Tocați ceapa și usturoiul mărunt, clătiți quinoa cu apă caldă și tăiați roșiile cherry în jumătate.
Căliți ceapa și usturoiul într-o tigaie cu ulei încins de rapiță, adăugați quinoa, lăsați să se călească puțin, după care adăugați vinul alb. Turnați puțină supă de legume și amestecați constant. Supa de legume se toarnă treptat pe măsură ce se evaporă. Adăugați smântâna și lăsați să fierbă.
Asezonați după gust cu sare, piper și curcuma, după care adăugați untul și lăsați-l să fiarbă puțin. La final, adăugați mozzarella. Pentru un gust picant, puteți presăra piri-piri Fuchs, în funcție de preferințe.
Într-o tigaie încingeți uleiul de măsline și căliți roșiile cherry. Adăugați zahărul brun, oțetul balsamic, sare și piper după gust.
Aranjați risotto într-o farfurie, adăugați roșiile cherry și ornați cu busuioc proaspăt.