Quesadilla cu pui

Quesadilla cu pui

25 min

Quesadilla cu pui, ardei și cașcaval este o rețetă din bucătăria mexicană ce poate fi o gustare delicioasă, rapidă și ușor de pregătit.

Quesadilla cu pui

Ingrediente

Pentru 2 porții.

2 foi tortilla/wraps
250 g file de piept de pui
3 fire de ceapă verde
1 ardei gras (roșu sau galben)
100 g de cașcaval ras
2 linguri de ulei
1 linguriță chilli piper cayenne Fuchs
piper negru măcinat Fuchs, după gust
sare de mare Fuchs, după gust

Valoare nutrițională per porție

Valoare calorică: 2630 kj (628 kcal)
Grăsimi: 29.8 g
din care acizi grași saturați: 13 g
Carbohidrați: 40.1 g
din care zaharuri: 0.7 g
Proteine: 49.1 g
Sare: 4.25 g

Preparare

1

Tăiați pieptul de pui în bucăți mici, ceapa verde rondele și ardeii cubulețe. Într-o tigaie cu ulei încins, prăjiți carnea și condimentați-o cu puțină sare. Adăugați ceapa verde și ardeii și gătiți la foc mediu timp de circa 3-5 minute. Asezonați cu chilli piper cayenne și piper negru măcinat și amestecați uniform.

2

Întindeți amestecul de pui și legume peste fiecare jumătate de foaie de tortilla. Adăugați cașcavalul ras și pliați partea de tortilla rămasă liberă peste umplutură.

3

Coaceți quesadilla într-un grătar electric până când cașcavalul se topește. Alternativ, le puteți coace pentru scurt timp în cuptor sau le puteți rumeni pe ambele părți într-o tigaie.