Preparare
Am îndepărtat pielea de pe pulpele de pui și le-am pregătit pentru marinare folosind rub-ul cu verdețuri de la V6BBQ. Deoarece este o marinare uscată, nu am adăugat alte ingrediente. Am presărat întregul conținut al plicului peste carne și am masat-o bine. Apoi, am înfășurat pulpele în fâșii subțiri de bacon, le-am acoperit cu folie și le-am lăsat la frigider pentru cel puțin 2 ore (ideal 12 ore).
Am plasat pulpele pe grătar într-o zonă fără jar, pentru grilling indirect, și am adăugat peleți de afumare cu usturoi de la V6BBQ. Desigur, puteți utiliza orice aromă vă place pentru a personaliza gustul preparatului.
Am lăsat pulpele de pui pe grătar, sub capac, timp de aproximativ 40 de minute, întorcându-le pe toate părțile pentru a se găti uniform. La final, le-am uns cu puțin sos BBQ pentru a le adăuga un plus de aromă și savoare.