O gustare clasică, reinventată folosind sarea afumată pentru grătar V6BBQ și un strop de sos iute Hot Pepper Fuchs.

Porumb copt cu sare afumata V6BBQ

Ingrediente

porumb știuleți
unt
sare afumată pentru grătar V6BBQ
miere
usturoi
sos iute Hot Pepper Fuchs
parmezan
pătrunjel proaspăt tocat

Preparare

1

Puneți într-un recipient untul, mierea, sarea afumată pentru grătar V6BBQ, usturoiul tocat și sos iute Hot Pepper Fuchs, după gust.

2

Așezați recipientul pe grătarul încins, și lângă acesta puneți știuleții de porumb în foaie.

3

După un timp, folosind mănuși de protecție, îndepărtați foaie de pe știuleți, apoi ungeți cu compoziția preparată anterior, și așezați porumbul înapoi pe grătar.

4

După ce s-au copt, așezați știuleții pe un fund, radeți parmezan și presărați pătrunjelul proaspăt tocat deasupra.

Produsele utilizate în această rețetă