Preparare
Porniți cuptorul și setați funcția grill, la 230°C sau la 210°C (coacere cu ventilație/funcția convecție).
Tăiați brânza în 4 bucăți și așezați câte o bucată pe fiecare felie de șuncă. Zdrobiți boabele de piper, ienupăr și ienibahar într-un mojar. Presărați peste brânză jumătate din acest amestec de condimente și înveliți fiecare bucată de brânză cu șuncă. Puneți pachețelele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Spălați bine zmeura și puneți-o într-un blender împreună cu sucul de la portocală, zahărul vanilat și scorțișoara. Mixați toate ingredientele până obțineți o compoziție omogenă și fină.
Introduceți tava în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 3-4 minute. După scurgerea timpului, asezonați cu amestecul de mirodenii rămase.
Serviți pachețelele de șuncă Serrano umplute cu brânză Tallegio alături de sosul de zmeură.