Cuburi de gheață cu ierburi și fructe

Cuburi de gheață cu verdețuri și fructe

5 min

Cuburile de gheață aromate cu verdețuri și fructe, pe lângă efectul vizual atrăgător, adaugă un plus de savoare băuturilor. Surprinde prin originalitate, conferind acestora un design aparte!

Cuburi de gheață cu ierburi și fructe

Ingrediente

Pentru 24 porții.

600 ml apă
3 linguri de boabe de piper roz
frunze de mentă proaspete
frunze de melissa proaspete
frunze verzi de verbena de lămâie
frunze de rozmarin proaspete
frunze de cimbrișor proaspete
zmeură
coacăze
afine
bucăți mici de nectarină sau bucăți mici de pepene
3 lingurițe flori de lavandă Fuchs

Valoare nutrițională per porție

Valoare calorică: 4 kj (1 kcal)
Grăsimi: 0.02 g
din care acizi grași saturați: 0.01 g
Carbohidrați: 0.2 g
din care zaharuri: 0.13 g
Proteine: 0.27 g
Sare: 0.01 g

Preparare

1

Spălați fructele și ierburile aromatice. Distribuiți boabele de piper roz și fructele în tăvița pentru cuburi de gheață. Adăugați verdețuri mărunțite și flori de lavandă. Le puteți combina diferit, astfel încât să obțineți cuburile de gheață dorite.

2

Umpleți cu apă (fiartă și răcită) și puneți tăvița la congelator timp de 4-6 ore. Folosiți aceste cuburi aromate pentru cocktail-uri sau alte băuturi.

Sfat: Pentru a obține cuburi de gheață cât mai limpezi, folosiți apă fiartă și răcită.

Produsele utilizate în această rețetă