Cartofii zdrobiți formează o crustă super crocantă, iar înăuntru rămân moi. Sunt delicioși serviți cu guacamole cremos.

Cartofi coptți cu guacamole

Ingrediente

Ingrediente pentru cartofi zdrobiți:
1 kg Cartofi copți sau fierți in coajă
2 linguri ulei de măsline
Sare
1 lingură fix pentru cartofi de la Fuchs

Ingrediente pentru guacamole:
Un avocado copt
Sucul de la un sfert de lime
Un sfert de ceapă
Un sfert de roșie
Puțin pătrunjel (sau coriandru)
Condiment pentru guacamole de la Fuchs

Preparare

1

Am zdrobit cartofii fierți cu ajutorul unui pahar.

2

Am presărat sare pe cartofi, i-am stropit cu puțin ulei de măsline, apoi am adăugat fix pentru cartofi de la Fuchs.

3

Am dat cartofii la cuptor la 180°C pentru aproximativ 15 minute sau până când se rumenesc și devin crocanți la exterior.

4

Am curățat de coajă un avocado copt și l-am pus într-un bol. Am stors sucul de la un sfert de lime deasupra.

5

Am tăiat mărunt un sfert de ceapă și un sfert de roșie și le-am pus peste avocado. Am adăugat pătrunjel și condiment pentru guacamole de la Fuchs după gust.

6

Am scos cartofii din cuptor și am servit imediat cu guacamole.