Cele mai delicioase brioșe cu cremă de mascarpone, sau desertul perfect pentru toamnă!

Carrot cupcake

Ingrediente

Ingrediente pentru brioșe:
125 g morcovi
2 ouă
100 g zahăr brun nerafinat
100 g zahăr alb
140 g făină
150 ml ulei de floarea soarelui
2 linguri Condiment pentru turtă dulce de la Fuchs
Puțină sare

Ingrediente pentru crema de mascarpone:
250 g mascarpone
2 linguri iaurt cremos sau grecesc

Preparare

1

Într-un bol am pus ouăle, zahărul brun și cel alb, făina, uleiul, puțină sare și Condimentul pentru turtă dulce de la Fuchs, după care am amestecat totul foarte bine. Puteți folosi un mixer dacă vreți.

2

Am adăugat morcovii și am amestecat din nou.

3

Am așezat compoziția pe hârtia de copt din formele pentru brioșe, după care am dat totul la cuptorul preîncălzit la 180°C pentru aproximativ 40 de minute.

4

Până s-au copt brioșele, m-am ocupat de cremă. Într-un bol am adăugat mascarpone și iaurt și am mixat totul.

5

Am scos brioșele din cuptor și am așteptat să se răcească.

6

După ce s-au răcit, le-am decorat cu cremă și scorțisoară.