Tonka și vanilia se combină în acest desert delicios, o budincă de orez deosebită ca gust și aspect!

Budinca cu orez vanilie si tonka

Ingrediente

250 g brânză de vaci
500 ml lapte
140 g orez
4 ouă
20 g unt
2 pere
50 g zahăr
1 lămâie
1 păstaie de vanilie Fuchs
1 bob de Tonka Fuchs
5 g scorțișoară
1 plic zahăr vanilat
2 g sare

Preparare

1

Amestecați laptele cu zahărul, apoi infuzați Tonka și vanilia în lapte. Utilizați păstaia de vanilie pentru a vanila niște zahăr.

2

Adăugați sarea și untul, apoi fierbeți orezul timp de 30 de minute la foc mic.

3

Adăugați brânza de vacă, apoi ouăle, unul câte unul.

4

Adăugați coaja de lămâie rasă și zahărul vanilat, apoi perele curățate și tăiate felii subțiri.

5

Coaceți în vas termorezistent timp de 35 de minute la 180° C. Pudrați apoi cu zahăr amestecat cu scorțișoară.