Biscuiți Cantuccini cu ciocolată

Biscuiți Cantuccini cu cacao

Preparatul italian Cantuccini, copt cu grâu integral și rafinat cu migdale și condiment pentru turtă dulce. Pur și simplu bun!

Biscuiți Cantuccini cu ciocolată

Ingrediente

100 g migdale
230 g făină integrală
1 linguriță praf de copt
1 vârf de cuțit sare de mare Fuchs
120 g zahăr pudră
1 ½ lingurițe condiment pentru turtă dulce Fuchs
10 g cacao
2 ouă
20 g unt

Preparare

1

Preîncălziți cuptorul la 200°C cu aer circulant. Tocați grosier migdalele cu un cuțit. Puneți toate ingredientele în bolul robotului de bucătărie și mixați folosind cârligul special pentru aluat.

2

Pudrați suprafața de lucru cu făină. Împărțiți aluatul în două și rulați fiecare jumătate cu mâinile în șuvițe de aproximativ 3 - 4 cm lățime și 25 cm lungime. Așezați toate șuvițele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți în prealabil 15 minute.

3

Scoateți tava din cuptor, tăiați imediat fiecare șuviță pe diagonală în felii de aproximativ 1 cm grosime. Așezați feliile cu partea plată jos și coaceți pentru încă 10 minute. Apoi lăsați Cantuccini să se răcească și stocați într-un recipient închis ermetic.

Sfat: Nu este necesar să folosiți făină integrală, puteți folosi orice alt tip de făină.