Preparare
Preîncălziți cuptorul la 200°C cu aer circulant. Tocați grosier migdalele cu un cuțit. Puneți toate ingredientele în bolul robotului de bucătărie și mixați folosind cârligul special pentru aluat.
Pudrați suprafața de lucru cu făină. Împărțiți aluatul în două și rulați fiecare jumătate cu mâinile în șuvițe de aproximativ 3 - 4 cm lățime și 25 cm lungime. Așezați toate șuvițele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți în prealabil 15 minute.
Scoateți tava din cuptor, tăiați imediat fiecare șuviță pe diagonală în felii de aproximativ 1 cm grosime. Așezați feliile cu partea plată jos și coaceți pentru încă 10 minute. Apoi lăsați Cantuccini să se răcească și stocați într-un recipient închis ermetic.
Sfat: Nu este necesar să folosiți făină integrală, puteți folosi orice alt tip de făină.
