Preparare
Pentru chifle, pregătiți un aluat din toate ingredientele de mai sus și lăsați-l la dospit timp de aproximativ 30 de minute.
Pentru kimchi, puneți la fiert 2 litri de apă într-o cratiță împreună cu 4 linguri de sare. Tăiați varza fâșii, late de aproximativ 2 cm, morcovii în benzi subțiri și ceapa verde în rondele fine. Puneți legumele într-un vas și turnați peste ele apa clocotită. După 5 minute, scoateți-le și clătiți-le cu apă rece. Puneți legumele înapoi în vas și amestecați-le cu oțetul de orez.
Tăiați ceapa roșie, ghimbirul și usturoiul în bucăți mari și puneți-le într-un recipient. Adăugați sosul de pește, zahărul, mierea, sucul de portocale și pasați-le până obțineți o pastă fină. Încorporați și usturoiul prăjit și semințele de susan. Amestecați pasta rezultată cu varza chinezească.
Între două foi de hârtie de copt, întindeți aluatul pentru chifle astfel încât să aibe o grosime de circa 0,5 cm, acoperiți-l și lăsați-l din nou la dospit timp de 15 minute. Tăiați cercuri din aluat și împăturiți în două fiecare bucată astfel încât ambele jumătăți să fie perfect una peste alta. Așezați câte o bucată de hârtie de copt între jumătățile de aluat pentru a forma buzunare mici.
Așezați chiflele pe bucăți de hârtie și puneți-le într-o oală cu inserție pentru gătit la aburi (sau într-o sită/aparat de gătit cu aburi) pentru aproximativ 10-13 minute. La final, se scot cu grijă pe un grătar și se lasă să răcească câteva minute.
Curățați fileurile de pui, condimentați-le cu sare și piper și dați-le prin făină. Scuturați făina în exces și apoi treceți fâșiile de carne prin ou bătut. Amestecați pesmetul cu semințele de susan și tavăliți carnea prin el. Prăjiți, pe rând, fileurile de pui într-o tigaie cu ulei încins.
La final, umpleți chiflele cu pui și kimchi. Poftă bună!