Preparare
Condimentați pulpele cu piper multicolor, fulgi de chili și sare cu piper, apoi lăsați-le la marinat peste noapte în lapte, împreună cu foi de dafin, piper negru boabe, cuișoare și ienibahar, pentru un gust intens și aromat.
După ce pulpele s-au marinat, încingeți puțin ulei în ceaun, așezați-le în vas și adăugați untura. Stoarceți o jumătate de portocală pentru un plus de prospețime, apoi turnați vin peste ele, pentru un gust bogat și aromat.
Lăsati pulpele să se găteasca lent, astfel încât să devină fragede și suculente. Între timp, pregătiți garnitura: tocați mărunt ceapa, umpleți gogoșarii cu varză proaspătă, apoi tăiați-i în felii potrivite. Puneți totul într-o tigaie încinsă pentru a intensifica aromele și a obtine o textură ușor crocantă.
După ce totul este gata, serviți pulpele aromate cu garnitura deosebită.
