Preparare
Preîncălziți cuptorul la 180°C (căldură de sus și de jos) sau la 160°C (coacere cu ventilație/funcția convecție).
Bateți albușul spumă cu puțină sare. Adăugați condimentele, sucul de lime și amestecați ușor cu o spatulă. Puneți mixul de nuci și amestecați bine astfel încât acestea să fie acoperite uniform de compoziția obținută (albușul condimentat).
Sfat: Albușurile se bat spumă mult mai ușor dacă sunt la temperatura camerei.
Distribuiți mixul de nuci, alune, cajun și migdale într-o tavă tapetată cu hârtie, într-un strat cât mai subțire. Introduceți tava în cuptorul încins pentru aproximativ 6 minute.
Scoateți tava, presărați sare, amestecați și dați din nou la cuptor pentru încă 6-8 minute (este gata în momentul în care nucile capătă o culoare maro-aurie). Lăsați mixul de nuci să se răcească, devenind astfel crocant.